Najważniejsze informacje
Re: Najważniejsze informacje
Drogi Janku Legionisto napisałeś: "Nazew - czekamy na wybranie przez Was dowódcy, niebawem dowódcy dostaną maila od Karoka z listą kontaktową, która umożliwi Wam kontakty pomiędzy sobą "
Próbuję, ale mi się nie udaje zrozumieć. Nazew ma wybrać dowódcę - słusznie. A następnie dowódcy dostaną listę kontaktową, która umożliwi Nam kontakt między sobą....... Tylko proszę mi wyjaśnić, jak mam uczestniczyć w wyborze dowódcy skoro nie mam z nikim kontaktu.
Żarty, żartami ale mnie się ten żart nie podoba. Pozostało 10 dni do gry, ja jutro wyjeżdżam na kilka dni i w zasadzie z marszu wchodzę w grę. Tak więc w zasadzie zostałem pozbawiony możliwości ukierunkowanego - tematycznego przygotowania się do gry.
Próbuję, ale mi się nie udaje zrozumieć. Nazew ma wybrać dowódcę - słusznie. A następnie dowódcy dostaną listę kontaktową, która umożliwi Nam kontakt między sobą....... Tylko proszę mi wyjaśnić, jak mam uczestniczyć w wyborze dowódcy skoro nie mam z nikim kontaktu.
Żarty, żartami ale mnie się ten żart nie podoba. Pozostało 10 dni do gry, ja jutro wyjeżdżam na kilka dni i w zasadzie z marszu wchodzę w grę. Tak więc w zasadzie zostałem pozbawiony możliwości ukierunkowanego - tematycznego przygotowania się do gry.
Już poszła komunikacja - sprawdź maila. Od Nocnego z FF dostałem zwrotkę, ale rozumiem że z nimi akurat jesteście skomunikowani.
V
Sory że się wcinam w Nazewowe problemy ale cały czas uważam że to ORGANIZATOR powinien dogadać dowodzenie z jakimś teamem odpowiednio wcześniej a nie zostawiać tego na żywioł w myśl zasady "róbta co chceta" ,ludzie płacą wejściówki i w większości chcą mieć zapewnioną miodowość gry i jako taką organizację po stronie swoich wojsk ..a przyjemność robienia łapanki na dowódcę wśród uczestników nie jest chyba wliczone w cenę wejściówki ..?? 

Legion nie idzie do HQ ... to HQ przychodzi do Legionu
Jest też rozwiązanie alternatywne, jeśli nikogo nie wybierzecie. Tworzymy gry na zasadzie "przez graczy dla graczy" (że posłużę się takim cytatem) i jak na razie to Wam oddajemy inicjatywę, bo są też tacy którzy chcieliby spróbować swoich sił w dowodzeniu.
V
Panie i Panowie,
Niestety ze względu, na fakt iż jak wcześniej pisaliśmy "załatwianie terenu wojskowego i współpraca ze strukturami to istna droga krzyżowa" na ostatniej prostej okazało się, że "właściciele" nie mogą zagwarantować, że teren CSAiU będzie dla nas dostępny.
Żeby zapewnić odpowiedni poziom Manewrów proponujemy przeniesienie miejsca zmagań na teren byłego poligonu k. Końskich (https://www.google.pl/maps/place/Ko%C5% ... 20.4068498). Teren naszym zdaniem jest co najmniej równie ciekawy co poprzedni (mieliśmy już okazję organizować tam gry). Scenariusz zostanie w pełni przeniesiony i dopasowany do nowego terenu (najpóźniej jutro wrzucimy zaktualizowaną mapę z punktami). Możecie spodziewać się tych samych wyzwań i tego samego zaangażowania z naszej strony by gra była tak samo wymagająca.
Rozumiemy, że dla niektórych z Was zmiana może wiązać się z bardziej uciążliwym dojazdem. Dlatego też, dla tych którzy zrezygnują czeka zwrot kosztów Manewrów.
Będziemy zobowiązani za jak najszybszą informację zwrotną, które pomoże nam ustalić w jakim składzie spotykamy się w Końskich.
Legion Pretorians
Niestety ze względu, na fakt iż jak wcześniej pisaliśmy "załatwianie terenu wojskowego i współpraca ze strukturami to istna droga krzyżowa" na ostatniej prostej okazało się, że "właściciele" nie mogą zagwarantować, że teren CSAiU będzie dla nas dostępny.
Żeby zapewnić odpowiedni poziom Manewrów proponujemy przeniesienie miejsca zmagań na teren byłego poligonu k. Końskich (https://www.google.pl/maps/place/Ko%C5% ... 20.4068498). Teren naszym zdaniem jest co najmniej równie ciekawy co poprzedni (mieliśmy już okazję organizować tam gry). Scenariusz zostanie w pełni przeniesiony i dopasowany do nowego terenu (najpóźniej jutro wrzucimy zaktualizowaną mapę z punktami). Możecie spodziewać się tych samych wyzwań i tego samego zaangażowania z naszej strony by gra była tak samo wymagająca.
Rozumiemy, że dla niektórych z Was zmiana może wiązać się z bardziej uciążliwym dojazdem. Dlatego też, dla tych którzy zrezygnują czeka zwrot kosztów Manewrów.
Będziemy zobowiązani za jak najszybszą informację zwrotną, które pomoże nam ustalić w jakim składzie spotykamy się w Końskich.
Legion Pretorians
V
Mail dotarł.Janek^ pisze:Jest też rozwiązanie alternatywne, jeśli nikogo nie wybierzecie. Tworzymy gry na zasadzie "przez graczy dla graczy" (że posłużę się takim cytatem) i jak na razie to Wam oddajemy inicjatywę, bo są też tacy którzy chcieliby spróbować swoich sił w dowodzeniu.
Dziękuję.
Skoro mamy kontakt między sobą, można się popytać co się dzieje w firmie NAZEW i uzgodnić formę pikniku

W związku z zmianą będą pewne straty bojowe - na tą chwilę odpada Blackwater i 3 osoby z Konfederacji Południe. Ponieważ mamy dodatkowe zgłoszenia więc postaramy się uzupełnić ubytki w Bałucji.
Wiemy też, że SFORA i Kraken chciałby zmienić stronę, ale przy aktualnym układzie sił nie jesteśmy w stanie tego obiecać.
Wiemy, że niektórzy z Was poszukują forum do knucia. Możemy Wam takie zapewnić.
Procedura jest prosta - rejestrujecie się na naszym forum http://www.pretorians.pl/phpBB3/ i mailem albo via facebook dajcie nam znać jaką macie ksywkę (jeśli jesteście zarejestrowani to oczywiście tylko podajecie ksywkę).
Nasz admin przypisze Was do odpowiedniego subforum, do którego nikt inny nie ma wglądu.
Wiemy też, że SFORA i Kraken chciałby zmienić stronę, ale przy aktualnym układzie sił nie jesteśmy w stanie tego obiecać.
Wiemy, że niektórzy z Was poszukują forum do knucia. Możemy Wam takie zapewnić.
Procedura jest prosta - rejestrujecie się na naszym forum http://www.pretorians.pl/phpBB3/ i mailem albo via facebook dajcie nam znać jaką macie ksywkę (jeśli jesteście zarejestrowani to oczywiście tylko podajecie ksywkę).
Nasz admin przypisze Was do odpowiedniego subforum, do którego nikt inny nie ma wglądu.
V
Że się tak zapytam .. jak tam wyglądają tajne fora ?
Tak jak post wyżej. Są aktywne, dla tych którzy się zgłoszą, że chcą korzystać.
V
To ja łaskawie poproszę o dostęp ..