ogólnie

Awatar użytkownika
Mercano

Re: ogólnie

Post autor: Mercano »

A mi się podoba :), fakt że trochę mi żal, że to nie konwencja Saltusa nie mniej jednak jestem nastawiony bardzo pozytywnie :)

Awatar użytkownika
Zas
Legionista

Post autor: Zas »

Mercano pisze:A mi się podoba :), fakt że trochę mi żal, że to nie konwencja Saltusa nie mniej jednak jestem nastawiony bardzo pozytywnie :)
Znając Karoka spodziewałbym się na Aegisie ciekawych zadań, które będą właśnie bardzo Saltusowe. :)

Cieszy pozytywne nastawienie! Pozdrawiam!
III

Patenciarz

Post autor: Patenciarz »

hejka,

mam pytanie natury ogolnej,ladnych pare razy bralismy juz udzial w Saltusach i zastanawiamy sie mocno nad Aegisem tym bardziej ze mamy do niego relatywnie blisko, niestety nie dysponujemy replikami ASG. Czy wie ktos moze czy i ewentualnie gdzie mozna wypozyczyc pare replik na taka gre?

Pozdro,

Koni [GGK]

Awatar użytkownika
OJCIEC
Legat

Post autor: OJCIEC »

Patenciarz pisze:hejka,

mam pytanie natury ogolnej,ladnych pare razy bralismy juz udzial w Saltusach i zastanawiamy sie mocno nad Aegisem tym bardziej ze mamy do niego relatywnie blisko, niestety nie dysponujemy replikami ASG. Czy wie ktos moze czy i ewentualnie gdzie mozna wypozyczyc pare replik na taka gre?

Pozdro,

Koni [GGK]

Praktycznie kazdy sklep airsoftowy pozycza repliki
Na AEGIS patronat i sponsoring nad gra objal sklep CYTADELA ASG z Warszawy http://www.asg.warszawa.pl/
U nich mozna pozyczyc repliki - M4 to koszt circa 35 zl za dobe jak dobrze pamietam.
W każdej drużynie jest jedna osoba, która wie o co chodzi. Trzeba ją znaleźć i zastrzelić !
V

Patenciarz

Post autor: Patenciarz »

dzieki wielkie.

Pozdro,

Koni [GGK]

Awatar użytkownika
Medyk
Consul

Post autor: Medyk »

W dniu dzisiejszym, po spotkaniu roboczym dotyczącym fabuły gry muszę Wam powiedzieć, że zapowiada się niezła zabawa.....znaczy gra. :D Obie strony maja zadania zarówno defensywne jak i ofensywne. Nikt nie będzie narzekał na nudę. Jak zwykle oprócz głównych wątków pojawi się szereg dodatkowych, a niektóre z ciekawym zakończeniem. Wiedząc już trochę to sam nie wiem gdzie bardziej chciał bym być. Tak to chłopaki połączyli, że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Co ciekawe nie przeszkadza tutaj dysproporcja sił, a wręcz dodaje smaczku :D
Nie trzeba będzie nosić wszystkich gratów, bo będzie transport i resp główny będzie na parkingu.
VII

Awatar użytkownika
skura
Kontakt:

Post autor: skura »

Poszło zgłoszenie ponad tydzień temu, ale żadnej odpowiedzi, nr konta, akceptacji bądź odrzucenia :(
Saltus VII-XV

Awatar użytkownika
Zas
Legionista

Post autor: Zas »

skura pisze:Poszło zgłoszenie ponad tydzień temu, ale żadnej odpowiedzi, nr konta, akceptacji bądź odrzucenia :(
Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości - ogarniamy tematy + trwają urlopy kilku kluczowych osób.
III

Awatar użytkownika
Medyk
Consul

Post autor: Medyk »

Już nadrabiamy zaległości i mam nadzieję, że dalej pójdzie już wszystko płynnie i na bieżąco.
VII

Awatar użytkownika
OJCIEC
Legat

Post autor: OJCIEC »

Siły Rządowe BAŁUCJI rosną!
Już tli się zalążek sztabu i sił QRF.

Nazewski SF-Shadows rośnie w siłę i ma ochotę na działania wywiadowcze off-game !

..... a zapisy wciąż trwają !!!
W każdej drużynie jest jedna osoba, która wie o co chodzi. Trzeba ją znaleźć i zastrzelić !
V

ODPOWIEDZ