ogólnie
Re: ogólnie
A mi się podoba , fakt że trochę mi żal, że to nie konwencja Saltusa nie mniej jednak jestem nastawiony bardzo pozytywnie
Znając Karoka spodziewałbym się na Aegisie ciekawych zadań, które będą właśnie bardzo Saltusowe.Mercano pisze:A mi się podoba , fakt że trochę mi żal, że to nie konwencja Saltusa nie mniej jednak jestem nastawiony bardzo pozytywnie
Cieszy pozytywne nastawienie! Pozdrawiam!
III
-
hejka,
mam pytanie natury ogolnej,ladnych pare razy bralismy juz udzial w Saltusach i zastanawiamy sie mocno nad Aegisem tym bardziej ze mamy do niego relatywnie blisko, niestety nie dysponujemy replikami ASG. Czy wie ktos moze czy i ewentualnie gdzie mozna wypozyczyc pare replik na taka gre?
Pozdro,
Koni [GGK]
mam pytanie natury ogolnej,ladnych pare razy bralismy juz udzial w Saltusach i zastanawiamy sie mocno nad Aegisem tym bardziej ze mamy do niego relatywnie blisko, niestety nie dysponujemy replikami ASG. Czy wie ktos moze czy i ewentualnie gdzie mozna wypozyczyc pare replik na taka gre?
Pozdro,
Koni [GGK]
Patenciarz pisze:hejka,
Pozdro,
Koni [GGK]
Praktycznie kazdy sklep airsoftowy pozycza repliki
Na AEGIS patronat i sponsoring nad gra objal sklep CYTADELA ASG z Warszawy http://www.asg.warszawa.pl/
U nich mozna pozyczyc repliki - M4 to koszt circa 35 zl za dobe jak dobrze pamietam.
W każdej drużynie jest jedna osoba, która wie o co chodzi. Trzeba ją znaleźć i zastrzelić !
V
V
-
dzieki wielkie.
Pozdro,
Koni [GGK]
Pozdro,
Koni [GGK]
W dniu dzisiejszym, po spotkaniu roboczym dotyczącym fabuły gry muszę Wam powiedzieć, że zapowiada się niezła zabawa.....znaczy gra. Obie strony maja zadania zarówno defensywne jak i ofensywne. Nikt nie będzie narzekał na nudę. Jak zwykle oprócz głównych wątków pojawi się szereg dodatkowych, a niektóre z ciekawym zakończeniem. Wiedząc już trochę to sam nie wiem gdzie bardziej chciał bym być. Tak to chłopaki połączyli, że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Co ciekawe nie przeszkadza tutaj dysproporcja sił, a wręcz dodaje smaczku
Nie trzeba będzie nosić wszystkich gratów, bo będzie transport i resp główny będzie na parkingu.
Nie trzeba będzie nosić wszystkich gratów, bo będzie transport i resp główny będzie na parkingu.
VII
Poszło zgłoszenie ponad tydzień temu, ale żadnej odpowiedzi, nr konta, akceptacji bądź odrzucenia
Saltus VII-XV
Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości - ogarniamy tematy + trwają urlopy kilku kluczowych osób.skura pisze:Poszło zgłoszenie ponad tydzień temu, ale żadnej odpowiedzi, nr konta, akceptacji bądź odrzucenia
III
Już nadrabiamy zaległości i mam nadzieję, że dalej pójdzie już wszystko płynnie i na bieżąco.
VII
Siły Rządowe BAŁUCJI rosną!
Już tli się zalążek sztabu i sił QRF.
Nazewski SF-Shadows rośnie w siłę i ma ochotę na działania wywiadowcze off-game !
..... a zapisy wciąż trwają !!!
Już tli się zalążek sztabu i sił QRF.
Nazewski SF-Shadows rośnie w siłę i ma ochotę na działania wywiadowcze off-game !
..... a zapisy wciąż trwają !!!
W każdej drużynie jest jedna osoba, która wie o co chodzi. Trzeba ją znaleźć i zastrzelić !
V
V