MISJA - termin gry
MISJA - termin gry
Zapraszamy na kolejną edycję gry, która odbędzie dniach 20-22.02.2015.
MISJA to cykl 24-godzinnych gier terenowych z elementami surwiwalu. Charakter gry zbliżony jest do gier millsimowych w których główny nacisk położony jest na realizację zadań. MISJA nie jest o jednak typowym millsimem. Uproszczono system trafień, pierwszej pomocy oraz leczenia graczy (więcej na ten temat znajdziecie w regulaminie gry. W grze MISJA największy nacisk położono na realizację zadań, które są różne dla poszczególnych grup/drużyn/związków. Z uwagi na porę roku uczestnicy biorący udział w grze powinni odpowiednio przygotować się do panujących warunków atmosferycznych wchodzi w to nocleg w lesie w warunkach zimowych. Może okazać się, że właśnie aura postawi przed wami najtrudniejsze zadanie - przetrwać.Uczestnicy gry mają pełną dowolność co do wyboru czasu i metod realizacji zadań (w ramach obowiązującego regulaminu i przepisów dotyczących poszanowania przyrody).
Regulamin do pobrania: viewtopic.php?f=82&t=696
Koszt uczestnictwa - 100 zł/osobę.
Limit uczestników - 150 osób.
Minimalna liczba uczestników ~ 100 osób.
Wpłat proszę dokonywać za całe drużyny do 05.02.2015 na poniższe konto:
Karol Modelewski 30 1160 2202 0000 0000 8666 8891
W tytule proszę napisać.
MISJA (nazwa drużyny) (ilość osób) (strona konfliktu)
np.MISJA Pretorians 11 Olonia
MISJA to cykl 24-godzinnych gier terenowych z elementami surwiwalu. Charakter gry zbliżony jest do gier millsimowych w których główny nacisk położony jest na realizację zadań. MISJA nie jest o jednak typowym millsimem. Uproszczono system trafień, pierwszej pomocy oraz leczenia graczy (więcej na ten temat znajdziecie w regulaminie gry. W grze MISJA największy nacisk położono na realizację zadań, które są różne dla poszczególnych grup/drużyn/związków. Z uwagi na porę roku uczestnicy biorący udział w grze powinni odpowiednio przygotować się do panujących warunków atmosferycznych wchodzi w to nocleg w lesie w warunkach zimowych. Może okazać się, że właśnie aura postawi przed wami najtrudniejsze zadanie - przetrwać.Uczestnicy gry mają pełną dowolność co do wyboru czasu i metod realizacji zadań (w ramach obowiązującego regulaminu i przepisów dotyczących poszanowania przyrody).
Regulamin do pobrania: viewtopic.php?f=82&t=696
Koszt uczestnictwa - 100 zł/osobę.
Limit uczestników - 150 osób.
Minimalna liczba uczestników ~ 100 osób.
Wpłat proszę dokonywać za całe drużyny do 05.02.2015 na poniższe konto:
Karol Modelewski 30 1160 2202 0000 0000 8666 8891
W tytule proszę napisać.
MISJA (nazwa drużyny) (ilość osób) (strona konfliktu)
np.MISJA Pretorians 11 Olonia
Acta, non verba
II
II
Re: MISJA - termin gry
1. Do kiedy wpłaty?
2. Przybliżone miejsce gry?
3. Czy są wstępne zapisy, tzn czy można zgłosić ekipę oraz orientacyjną jej liczebność celem rezerwacji kilku z tych 150 miejsc?
2. Przybliżone miejsce gry?
3. Czy są wstępne zapisy, tzn czy można zgłosić ekipę oraz orientacyjną jej liczebność celem rezerwacji kilku z tych 150 miejsc?
Saltus VII-XV
AD1. Termin wpłat do 20/01/2015 (jest podany wyżej)
AD2. Staramy się o poligon Wesoła ale czy się uda to nie wiem
, mamy kilka alternatyw w innych regionach Polski. Informację o miejscówce podamy tak szybko jak się da.
AD.3 Nie
Over
AD2. Staramy się o poligon Wesoła ale czy się uda to nie wiem
AD.3 Nie
Over
Acta, non verba
II
II
Nie zależy to ode mnie, mam nadzieję, że wkrótce będę coś wiedział.
Acta, non verba
II
II
Data: Jest jakieś szkolenie typu "taktyczny parkour" w tym terminie, szkoda żeby zabrakło kilku konkretnych osób
Teren: Wesoła.... ? żeby tez nie wyszło na to ze za wygodnie dla wielu bedzie, pizze mozna zamówić, do domu skoczyć, bliskość cywilazji gubi co poniektórych vide BO3/charty w babilonie
imo najlepiej wychodzą te gry gdze stosuje sie zasadę Corteza; "spalić okręty" i ludzie nie mają gdzie wracać, muszą być, moknąć marznąć, a jakie zadowolenie później 
Czas: imo bawmy się od piątku, nawet w środku nocy zacząć.
Teren: Wesoła.... ? żeby tez nie wyszło na to ze za wygodnie dla wielu bedzie, pizze mozna zamówić, do domu skoczyć, bliskość cywilazji gubi co poniektórych vide BO3/charty w babilonie
Czas: imo bawmy się od piątku, nawet w środku nocy zacząć.
Nie dogodzisz, za daleko, za blisko, inna impreza, zimno, ferie, itd itd
Cóż począć, ja się pytam cóż począć?
Cóż począć, ja się pytam cóż począć?
Acta, non verba
II
II
parafrazując Karok znany cycat: "jedno co warto to upić się warto" 
W każdej drużynie jest jedna osoba, która wie o co chodzi. Trzeba ją znaleźć i zastrzelić !
V
V