Ufo, nie obraź się ale wygląda, że nie czytałeś uważnie zamieszczonych wiadomości. Jest jedna strona, Olonia i ona będzie dysponowała większością sprzętu (samochody, generatory, nagrzewnice itd). Dla pozostałych będzie backup w postaci ciepłego schronienia (ale tylko w szczególnych przypadkach wyziębienia). Niemniej każdy powinien się tak wyposażyć by dać radę przetrwać dwa dni w lesie biorąc pod uwagę warunki pogodowe.
Poszczególne strony zostaną poinformowane o zadaniach po 05/02/2015 kiedy będzie wiadomo kto i gdzie chce zagrać. Nie chcę zdradzać szczegółów zadań na ogólnym forum bo gra straci sens, dlatego napisałem ogólnie, że jedni będą coś dozorowali, a drudzy mają to zniszczyć (ogólnie, bardzo ogólnie). Wiem, że w narodzie jest taki pęd by przed grą wszystko wiedzieć ale to niespodzianki są najbardziej interesujące, więc proszę nie naciskaj by je zdradzać.
Kiedyś myśleliśmy by zrobić taką grę, że zbieramy chętnych, pakujemy ich w autokar i wywozimy gdzieś do lasu, w nieznane i heja, macie zadania takie i takie do zrobienia i sobie radźcie (może kiedyś to jeszcze zrobimy).
Gra na pewno nie jest przygotowana na kolanie, nie zajmujemy się tym od wczoraj by robić coś amatorsko. Wszystko jest poukładane i czeka na twardych graczy.
Jeszcze wtrącę parę słów a'propos zadań na ostatnim Saltusie bo mam wrażenie, że leży coś na wątrobie. Brak pełnej wiedzy o zadaniu, zdobywanie jej w trakcie jego trwania było zaplanowanym działaniem i miało służyć sprawdzeniu elastyczności działania wszystkich.
Można się dopasować albo strzelić focha jak jedna drużyna na ostatnim BO gdy natrafiła na rzekę, której nie mogła pokonać i wróciła do domu ale może wtedy lepiej z domu w ogóle nie wychodzić.
Zdajemy sobie sprawę, że MISJA to gra bardzo wymagająca, bo pora roku, bo trzeba mieć odpowiedni sprzęt i charakter by spędzić dwie noce w śniegu czy co gorsza błocie i nie każdemu się chce ale ci co przyjadą nie powinni narzekać na nudę, tak więc zapraszamy i zachęcamy by grę komentować po jej zakończeniu, a nie przed