Po Saltusie XVIII
Re: Po Saltusie XVIII
A co się dzieje, że ma Was nie być za rok?
Jednostka Taktyczna Zawsze Dynamiczna!
No cóż .... mogę nie mieć już ludzi którzy jeszcze posiadają markery .Wąż pisze:A co się dzieje, że ma Was nie być za rok?
Przechodzimy po prostu na groszek .
Jeśli kiedyś... kiedyś... kiedyś... Saltek zmieni format to stawimy się pełną siłą .
Nie wykluczam jednak naszej obecności za rok na Saltku w formacie PB ale w szczątkowej sile .
Legion nie idzie do HQ ... to HQ przychodzi do Legionu
- sirŻeli[Ż]
UFO ogarniał.Generał pisze: Zibi ,Dzius ,Barzo i spółka po tym jak widziałem ile to was kosztowało wysiłku i jak byliście przygotowani sprzętowo do dowodzenia to widzę że Saltka nie ogarnie chyba już jeden gość z radyjkiem na kolanach
Złośliwe dłonieTomash pisze:naprawde mogliscie zostawic pusta dziure po artefakcie zaoszczedziloby nam to z 15 minut lazenia z latarkami i wykrywaczem po tym stoku
Nad zdradziecką pułapką
Przeciwnik klnie
Trafiłeś trochę, bo zajęło mi trochę zamaskowanie otworu ;P
15 minut Was nie było gdzie indziej
A puszę zakopaną metr obok znaleźliście?
To powinniście dostać dodatkowe Pretory od Telegrafisty.
My znaleźliśmy tylko jedną
My znaleźliśmy tylko jedną
Słyszałem od Snajpera że UFO miał dobre wsparcie sprzętowe i ludzkie .sirŻeli[Ż] pisze:UFO ogarniał.Generał pisze: Zibi ,Dzius ,Barzo i spółka po tym jak widziałem ile to was kosztowało wysiłku i jak byliście przygotowani sprzętowo do dowodzenia to widzę że Saltka nie ogarnie chyba już jeden gość z radyjkiem na kolanach
Wniosek ..!? któryś z was konfabuluje ....
Legion nie idzie do HQ ... to HQ przychodzi do Legionu
Niestety nie mogę zdradzić szczegółów. Mogę powiedzieć tylko tyle... miałem wiśnieGenerał pisze:Słyszałem od Snajpera że UFO miał dobre wsparcie sprzętowe i ludzkie .sirŻeli[Ż] pisze:UFO ogarniał.Generał pisze: Zibi ,Dzius ,Barzo i spółka po tym jak widziałem ile to was kosztowało wysiłku i jak byliście przygotowani sprzętowo do dowodzenia to widzę że Saltka nie ogarnie chyba już jeden gość z radyjkiem na kolanach
Słyszałem od Snajpera że UFO miał dobre wsparcie sprzętowe i ludzkie .UFO pisze:UFO ogarniał.Generał pisze: Zibi ,Dzius ,Barzo i spółka po tym jak widziałem ile to was kosztowało wysiłku i jak byliście przygotowani sprzętowo do dowodzenia to widzę że Saltka nie ogarnie chyba już jeden gość z radyjkiem na kolanach
Niestety nie mogę zdradzić szczegółów. Mogę powiedzieć tylko tyle... miałem wiśnie
Wiesz Genaerał ty wiesz swoje my znamy prawdę
Saltus XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI,XVIII,
UNIT 5,6,7,
BlackOps I,II-ACT,III,
SALAMANDRA
UNIT 5,6,7,
BlackOps I,II-ACT,III,
SALAMANDRA